Excursie

Alles over het biologische fruitbedrijf en streekproducten

Als gevolg van de succesvolle open dagen verzorgt Fruitbedrijf Goense tevens excursies voor groepen tussen de 15 en 50 personen.

We hebben het volgende programma samengesteld:

  • Ontvangst in onze sfeervolle ontvangstruimte met koffie/thee (eventueel met cake/koek/gebak)
  • Bedrijfsfilm met persoonlijke toelichting door Kees Goense over alle facetten omtrent de teelt, oogst en verwerking van het fruit
  • Rondleiding langs de gewassen op het fruitbedrijf
  • Proeverij van verschillende streekproducten van Fruitbedrijf Goense
  • Kijkje in de Landwinkel

Indien u een alternatief programma wenst is dit in overleg uiteraard mogelijk. Het gehele programma, zoals wij het hierboven presenteren neemt ongeveer 2,5 uur in beslag en is hiermee prima in te passen in een dagprogramma.

De kosten zijn €6,00 per persoon bij ontvangst met koffie/thee. Wanneer u koffie/thee met cake/koek of gebak wenst worden de kosten per persoon respectievelijk € 7,00 of €8,50-. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang.

* Indien de groep kleiner is dan 15 personen bent u ook van harte welkom. Er worden dan echter wel 15 personen in rekening gebracht.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.