Open Dagen

Een mooie fietsroute langs boerenbedrijven

Jaarlijks worden drie open dagen georganiseerd in combinatie met de prachtige Boerenfietstocht "Rondom het Amerdiep". In 2016 wordt de Boerenfietstocht georganiseerd op 20 juli, 3 en 17 augustus. Natuurlijk bent u op deze dagen ook van harte welkom voor een rondleiding wanneer u niet aan de Boerenfietstocht deelneemt. Kijk tevens op de website van Boerenfietstocht

Boerenfietstocht "Rondom het Amerdiep" is een prachtige fietstocht die u langs 8 verschillende boerenbedrijven leidt, die allen hun deuren voor u hebben geopend gedurende de drie georganiseerde open dagen. Vijf van deze bedrijven hebben ook nevenactiviteiten, zoals Fruitbedrijf Landwinkel Goense. Natuurlijk kunt u de fietstocht ook buiten de genoemde data fietsen, echter, de open dagen worden alleen op de geplande drie donderdagen verzorgd.

Bij Fruitbedrijf Landwinkel Goense kunt u ook wanneer er geen open dag wordt georganiseerd een kijkje achter de schermen nemen middels een route door de gewassen langs verschillende informatieborden. Bent u met meerder personen en wilt u een uitgebreide rondleiding, inclusief bedrijfsfilm en proeverij? Kijkt u dan op deze website naar de excursiemogelijkheden.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.