Boerenfietstocht 2017

Jaarlijks organiseert Fruitbedrijf Landwinkel Goense drie open dagen in combinatie met de prachtige Drentse Boerenfietstocht "Rondom het Amerdiep". In 2017 wordt de Boerenfietstocht georganiseerd op 20 juli, 3 en 17 augustus. Natuurlijk bent u op deze dagen ook van harte welkom voor een rondleiding wanneer u niet aan de Boerenfietstocht deelneemt. Kijk tevens op de website van Boerenfietstocht

rondleiding.JPG

 

Boerenfietstocht "Rondom het Amerdiep" is een prachtige fietstocht die u langs 8 verschillende boerenbedrijven leidt, die allen hun deuren voor u hebben geopend op 20 juli, 3 en 17 augustus. Vijf van deze bedrijven hebben ook nevenactiviteiten, zoals Fruitbedrijf Landwinkel Goense. Natuurlijk kunt u de fietstocht ook buiten de genoemde data fietsen, echter, de open dagen worden alleen op de geplande drie donderdagen verzorgd.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.