Vakantiewerk bij Fruitbedrijf Goense

De zomerwerkzaamheden op het fruitbedrijf starten eind juni en lopen door tot eind september. Gedurende deze periode wordt het fruit geplukt, gedeeltelijk met een machine en gedeeltelijk met de hand. Kruisbessen, Blauwe bessen, Bramen, Frambozen en appels worden met de hand geplukt. 

Ieder jaar werken wij met een plukploeg van ongeveer 30 middelbare scholieren uit de omgeving van Marwijksoord (Rolde, Grolloo, Schoonloo, Balloo, etc…).  De minimum leeftijd is 13 jaar. Wij vinden het belangrijk dat je zowel in de zomervakantie als na de vakantie (enkele uren buiten schooltijd en op zaterdag) beschikbaar bent om te werken. De zomervakantie is de drukste periode en het is dan ook van belang dat je minimaal 3 weken volledig beschikbaar bent.

Meer informatie en aanmeldingsformulieren kun je ophalen in de Landwinkel.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.