Zelf blauwe bessen en bramen plukken

De hele zomer wordt er volop biologisch fruit geplukt in de zelfpluktuin van Fruitbedrijf Landwinkel Goense. Een leuke activiteit voor jong en oud!

Op dit moment kunt u blauwe bessen en bramen plukken. De kruisbessen, zwarte, rode en witte bessen zijn reeds geoogst. De Santana appels kunnen inmiddels ook geplukt worden. Helaas zijn er door de vele dagen met harde wind veel appels van de boom gewaaid. Er zullen dus minder appels geplukt kunnen worden dan voorgaande jaren.  

Wij raden u aan om even te bellen, voordat u richting het fruitbedrijf rijdt, om te checken of u het gewenste fruit kunt plukken. 

Wij genieten in ieder geval van een gezellige plukzomer/herfst! 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.