Open Dagen

Een mooie fietsroute langs boerenbedrijven

Jaarlijks worden drie open dagen georganiseerd in combinatie met de prachtige Boerenfietstocht "Rondom het Amerdiep". In 2018 werd de Boerenfietstocht georganiseerd op 19 juli, 2 en 16 augustus. Op deze dagen is iedereen ook van harte welkom voor een rondleiding wanneer u niet aan de Boerenfietstocht deelneemt. Kijk tevens op de website van Boerenfietstocht.

Boerenfietstocht "Rondom het Amerdiep" is een prachtige fietstocht die u langs 8 verschillende boerenbedrijven leidt, die allen hun deuren voor u hebben geopend gedurende de drie georganiseerde open dagen. Vijf van deze bedrijven hebben ook nevenactiviteiten, zoals Fruitbedrijf Landwinkel Goense. Natuurlijk kunt u de fietstocht ook buiten de genoemde data fietsen, echter, de open dagen worden alleen op de geplande drie donderdagen verzorgd.

Bij Fruitbedrijf Landwinkel Goense kunt u ook wanneer er geen open dag wordt georganiseerd een kijkje achter de schermen nemen middels een route door de gewassen langs verschillende informatieborden. Bent u met meerder personen en wilt u een uitgebreide rondleiding, inclusief bedrijfsfilm en proeverij? Kijkt u dan op deze website naar de excursiemogelijkheden.