Actualiteiten


Peter en Marloes Smid nieuwe eigenaren van Fruitbedrijf Landwinkel Goense

Op 1 juli hebben Kees en Ria Goense na bijna 21 jaar de sleutels van het fruitbedrijf overgedragen aan Peter en Marloes Smid.

Peter en Marloes zijn rasechte ondernemers die al eerder een sprong in het diepe hebben gemaakt in de agrarische sector. Zij zien er naar uit om dit levendige bedrijf voort te zetten en te ontdekken welke nieuwe activiteiten zij in Marwijksoord kunnen ontplooien.
Witte Bessen uit eigen tuin!

Zelf bessen telen in uw tuin? Witte aalbessen kunnen dan niet ontbreken. Net zo lekker als rode bessen en heel geschikt om zo van de struik te eten of door een lekker toetje of fruitsalade.

Wij gaan ca 60 struiken verwijderen, omdat we een andere bestemming hebben voor deze grond. Dat is uw kans om een volwassen, productieve struik te kopen!

Bel of mail en kom uiterlijk zaterdag 16 januari uw struik halen. Wij verkopen 3 struiken voor €7,50 en 6 struiken voor €12,50.

Bedrijfsfruit houdt uw bedrijf vitaal!

Gezonde en vitale medewerkers zijn van groot belang voor uw organisatie. Ze zijn productiever, gelukkiger en een letterlijk appeltje voor de dorst kan hierbij helpen!

Fruitbedrijf Landwinkel Goense levert aan diverse organisaties, klein en groot, bedrijfsfruit. Het assortiment bestaat voornamelijk uit handfruit en is van goede kwaliteit en varieert vanwege aanbod gedurende de seizoenen.

De hoeveelheid, leverdagen en frequentie kunnen in overleg worden bepaald. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Openingstijden najaar/winter

Vanaf 1 oktober hanteren wij de winteropeningstijden. Dat betekent dat we vanaf 1 oktober geopend zullen zijn op donderdag t/m zaterdag van 9.00 - 17.00u.