Ga voor een puur evenement!


Peter en Marloes Smid nieuwe eigenaren van Fruitbedrijf Landwinkel Goense

Op 1 juli hebben Kees en Ria Goense na bijna 21 jaar de sleutels van het fruitbedrijf overgedragen aan Peter en Marloes Smid.

Peter en Marloes zijn rasechte ondernemers die al eerder een sprong in het diepe hebben gemaakt in de agrarische sector. Zij zien er naar uit om dit levendige bedrijf voort te zetten en te ontdekken welke nieuwe activiteiten zij in Marwijksoord kunnen ontplooien.

Gedurende de komende tijd zullen beide families samen het bedrijf runnen, zodat alle werkzaamheden soepel overgedragen worden. Beide families beogen hiermee klanten, medewerkers, leveranciers en overige relaties een warme overdracht te laten ervaren met een feestelijk tintje in september!
Zelfpluk gestart met witte en rode kruisbessen!

Op maandag 29 juni zijn we van start gegaan met de zelfpluk. De witte en rode kruisbessen zijn gereed voor zelfpluk. Zwarte bessen zijn meestal gereed voor pluk in de tweede week van juli. Houd onze facebookpagina en deze website in de gaten voor de laatste informatie!Bedrijfsfruit houdt uw bedrijf vitaal!

Gezonde en vitale medewerkers zijn van groot belang voor uw organisatie. Ze zijn productiever, gelukkiger en een letterlijk appeltje voor de dorst kan hierbij helpen!

Fruitbedrijf Landwinkel Goense levert aan diverse organisaties, klein en groot, bedrijfsfruit. Het assortiment bestaat voornamelijk uit handfruit en is van goede kwaliteit en varieert vanwege aanbod gedurende de seizoenen.

De hoeveelheid, leverdagen en frequentie kunnen in overleg worden bepaald. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Corona-richtlijnen

Ook wij houden ons aan de richtlijnen voor winkels. Op die manier beschermen we uw gezondheid en ook die van ons.

Wij laten daarom 5 klanten toe in de winkel, willen u vragen zoveel mogelijk alleen op boodschap te gaan en natuurlijk ook om 1.5 meter afstand te houden.