Ga voor een puur evenement!


Openingstijden najaar/winter 2019

Vanaf 1 september gelden onze winteropeningstijden. Dat betekent dat u op donderdag, vrijdag en zaterdag bij ons terecht kunt voor uw boodschappen! Wij zijn dan van 9.00-17.00 uur geopend. Deze openingstijden gelden ook voor het zelf plukken van bramen.

Klik hier voor onze openingstijden!


Appelinzameling 2019 vanaf 31 augustus van start

Ook dit jaar zullen we op het fruitbedrijf weer Drentse appels en peren inzamelen voor verwerking tot Drents Goed Streekproducten. De eerste inzamelochtend is 31 augustus. De laatste inzameldag is 19 oktober. Iedere Drentse hobby-fruitteler kan gedurende een aantal zaterdagen in de ochtend appels en peren inleveren. Per 10 kg ontvangt u een fles Drents Appelsap. De diverse soorten appels die ingezameld worden uit de Drentse tuinen zorgen voor een heerlijk fris sap!

Let op - de inzameling vindt alleen plaats op zaterdagochtend tot 12 uur. Op andere tijden worden geen appels en peren in ontvangst genomen.Zelfpluk

De gehele zomer komen er weer veel bezoekers op het fruitbedrijf om zelf fruit te plukken. Op dit moment zijn de bramen gereed voor zelfpluk. Ook met regenachtig weer kunt u prima droog plukken onder de regenkappen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over stekelige takken. Het zijn namelijk doornloze bramen. Super de luxe plukken dus!


Dutch Food Week

Van 5 tot en met 16 oktober krijgt heel Nederland, van stad tot platteland, de kans om meer te leren over lekker, veilig en gezond voedsel tijdens de Dutch Food Week. Drents Goed Streekproducten van Fruitbedrijf Goense kunnen hier natuurlijk niet ontbreken. Kom dus op 5, 10, 11 en 12 oktober langs in de Landwinkel en proef ambachtelijke streekproducten van het fruitbedrijf of pluk zelf heerlijke grote biologische bramen