Ga voor een puur evenement!


Peter en Marloes Smid nieuwe eigenaren van Fruitbedrijf Landwinkel Goense

Op 1 juli hebben Kees en Ria Goense na bijna 21 jaar de sleutels van het fruitbedrijf overgedragen aan Peter en Marloes Smid.

Peter en Marloes zijn rasechte ondernemers die al eerder een sprong in het diepe hebben gemaakt in de agrarische sector. Zij zien er naar uit om dit levendige bedrijf voort te zetten en te ontdekken welke nieuwe activiteiten zij in Marwijksoord kunnen ontplooien.
Zelfpluk bramen

Momenteel kunt u nog bramen zelf plukken. Alle overige soorten bessen zijn reeds geoogst en niet meer beschikbaar voor zelfpluk.

Houd onze facebookpagina en deze website in de gaten voor de laatste informatie!Bedrijfsfruit houdt uw bedrijf vitaal!

Gezonde en vitale medewerkers zijn van groot belang voor uw organisatie. Ze zijn productiever, gelukkiger en een letterlijk appeltje voor de dorst kan hierbij helpen!

Fruitbedrijf Landwinkel Goense levert aan diverse organisaties, klein en groot, bedrijfsfruit. Het assortiment bestaat voornamelijk uit handfruit en is van goede kwaliteit en varieert vanwege aanbod gedurende de seizoenen.

De hoeveelheid, leverdagen en frequentie kunnen in overleg worden bepaald. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Openingstijden najaar/winter

In de maand september zal de Landwinkel de zomer openingstijden blijven hanteren. Dat betekent dat de Landwinkel op maandag van 13.00-17.00u geopend zijn en dinsdag t/m zaterdag van 9.00-17.00u.

De appelinzamelingen vinden plaats op zaterdagochtend van 9.00-12.00u. Zaterdag 17 oktober is de laatste inzamelingsochtend.

Vanaf 1 oktober zullen wij de winteropeningstijden hanteren. Dat betekent dat we vanaf 1 oktober geopend zullen zijn op donderdag t/m zaterdag van 9.00 - 17.00u.

Laatste appelinzameling op 17 oktober!

Sinds zaterdag 29 augustus hebben wij iedere zaterdag ochtend Drenste appels en peren ingezameld. Zaterdagochtend 17 oktober is de laatste inzamelingochtend.

In ruil voor uw fruit ontvangt u heerlijk puur appelsap! Voorwaarde is dat u woonachtig bent in Drenthe, aangezien het resterende deel van het sap verkocht wordt als Drents Goed Streekproduct.

De inzameling vindt alleen plaats op zaterdagochtend tot 12 uur en zaterdag 17 oktober is de laatste ochtend. Kom dus niet op zaterdagmiddag of op een andere dag. Dan zijn we niet in gelegenheid de appels en peren aan te nemen.