Ga voor een puur evenement!


Peter en Marloes Smid nieuwe eigenaren van Fruitbedrijf Landwinkel Goense

Op 1 juli hebben Kees en Ria Goense na bijna 21 jaar de sleutels van het fruitbedrijf overgedragen aan Peter en Marloes Smid.

Peter en Marloes zijn rasechte ondernemers die al eerder een sprong in het diepe hebben gemaakt in de agrarische sector. Zij zien er naar uit om dit levendige bedrijf voort te zetten en te ontdekken welke nieuwe activiteiten zij in Marwijksoord kunnen ontplooien.

Gedurende de komende tijd zullen beide families samen het bedrijf runnen, zodat alle werkzaamheden soepel overgedragen worden. Beide families beogen hiermee klanten, medewerkers, leveranciers en overige relaties een warme overdracht te laten ervaren met een feestelijk tintje in september!
Zelfpluk bramen gestart!

De zelfpluk van de bramen is van start gegaan. Naast bramen kunt u vanaf zaterdag 5 september ook Santana appels zelf plukken. Alle overige soorten bessen zijn reeds geoogst en niet meer beschikbaar voor zelfpluk.

Houd onze facebookpagina en deze website in de gaten voor de laatste informatie!Bedrijfsfruit houdt uw bedrijf vitaal!

Gezonde en vitale medewerkers zijn van groot belang voor uw organisatie. Ze zijn productiever, gelukkiger en een letterlijk appeltje voor de dorst kan hierbij helpen!

Fruitbedrijf Landwinkel Goense levert aan diverse organisaties, klein en groot, bedrijfsfruit. Het assortiment bestaat voornamelijk uit handfruit en is van goede kwaliteit en varieert vanwege aanbod gedurende de seizoenen.

De hoeveelheid, leverdagen en frequentie kunnen in overleg worden bepaald. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Openingstijden September

In de maand september zal de Landwinkel de zomer openingstijden blijven hanteren. Dat betekent dat de Landwinkel op maandag van 13.00-17.00u geopend zijn en dinsdag t/m zaterdag van 9.00-17.00u.

De appelinzamelingen vinden plaats op zaterdagochtend van 9.00-12.00u.

Vanaf 1 oktober zullen wij de winteropeningstijden hanteren. Dat betekent dat we vanaf 1 oktober geopend zullen zijn op donderdag t/m zaterdag van 9.00 - 17.00u.

Appelinzameling van start op 29 augustus!

Zaterdag 29 augustus gaan we weer van start met de Drentse appelinzameling. Dat betekent dat u gedurende enkele weken iedere zaterdagochtend uw eigen appels en peren kunt inleveren. In ruil voor uw fruit ontvangt u heerlijk puur appelsap! Voorwaarde is dat u woonachtig bent in Drenthe, aangezien het resterende deel van het sap verkocht wordt als Drents Goed Streekproduct.

De inzameling vindt alleen plaats op zaterdagochtend tot 12 uur. Kom dus niet op zaterdagmiddag of op een andere dag. Dan zijn we niet in gelegenheid de appels en peren aan te nemen.