Ga voor een puur evenement!


Openingstijden najaar/winter 2019

Vanaf 1 september gelden onze winteropeningstijden. Dat betekent dat u op donderdag, vrijdag en zaterdag bij ons terecht kunt voor uw boodschappen! Wij zijn dan van 9.00-17.00 uur geopend. Deze openingstijden gelden ook voor het zelf plukken van bramen.

Klik hier voor onze openingstijden!


Appelinzameling 2019 afgelopen

Ook dit jaar hebben we op het fruitbedrijf weer Drentse appels en peren ingezameld voor verwerking tot Drents Goed Streekproducten. De laatste inzameldag was 19 oktober. Wanneer u fruit heeft ingeleverd ontvangt u van ons telefonisch bericht zodra het sap gereed is en u uw flessen kunt halen.

Let op - wij nemen geen nieuwe appels en peren meer in ontvangst.Zelfpluk

De gehele zomer komen er weer veel bezoekers op het fruitbedrijf om zelf fruit te plukken. Op dit moment zijn de bramen gereed voor zelfpluk. Ook met regenachtig weer kunt u prima droog plukken onder de regenkappen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over stekelige takken. Het zijn namelijk doornloze bramen. Super de luxe plukken dus!


Eindejaarsgeschenken

De dagen worden alweer korter en de gezellige donkere avonden zijn weer begonnen. Dat betekent dat we ook weer nadenken over eindejaarsgeschenken. Voor Sinterklaas of Kerst, of gewoon om aan het einde van het jaar uw medewerkers, huishoudelijke hulp, oppas, tuinman of iemand anders te bedanken voor een mooi jaar.

Fruitbedrijf Goense biedt diverse mogelijkheden qua geschenkmanden met streekproducten, bakproducten of leuke non-food artikelen. Kom eens langs om wat voorbeelden te zien of stel zelf iets leuks samen! Al vanaf 15 euro kunt u een leuk geschenk aanbieden.