Ga voor een puur evenement!


Openingstijden Corona

Normaal gesproken zouden wij per 1 april weer 6 dagen per week geopend zijn. In verband met de Corona crisis handhaven wij echter onze winteropeningstijden. Reden is dat een ieder wordt geadviseerd om minimaal naar buiten te gaan en dus ook voor meerdere dagen boodschappen te halen. Wij zijn dan ook de komende tijd van 9.00-17.00 uur geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Klik hier voor onze openingstijden!


Nieuw assortiment groente

Sinds januari 2020 bieden wij in de Landwinkel een vernieuwd assortiment groente aan. Naast vertrouwde verse groente zoals bloemkool, spruiten, prei, rode kool, witlof, etc... bieden we vanaf heden eveneens diverse soorten gesneden groente aan. Denk aan wokgroente of bijvoorbeeld een lekkere mix voor de chili con carne. Wel zo makkelijk ook!


Bedrijfsfruit houdt uw bedrijf vitaal!

Gezonde en vitale medewerkers zijn van groot belang voor uw organisatie. Ze zijn productiever, gelukkiger en een letterlijk appeltje voor de dorst kan hierbij helpen!

Fruitbedrijf Landwinkel Goense levert aan diverse organisaties, klein en groot, bedrijfsfruit. Het assortiment bestaat voornamelijk uit handfruit en is van goede kwaliteit en varieert vanwege aanbod gedurende de seizoenen.

De hoeveelheid, leverdagen en frequentie kunnen in overleg worden bepaald. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Corona-richtlijnen

Ook wij houden ons aan de richtlijnen voor winkels. Op die manier beschermen we uw gezondheid en ook die van ons.

Wij laten daarom 5 klanten toe in de winkel, willen u vragen zoveel mogelijk alleen op boodschap te gaan en natuurlijk ook om 1.5 meter afstand te houden.